جشنواره عیدانه آغاز شد (تماس بگیرید و هدیه ببرید) هدیه ویژه آبینه + مشاوره رایگان 09139736093

چرا آب تصفیه شده تلخ می باشد؟

بازدید: 34 بازدید
آب تصفیه شده تلخ

چرا آب تصفیه شده تلخ می باشد؟

آب تصفیه شده ممکن است در برخی موارد تلخ یا بدبو باشد به دلایل زیر:

حذف مواد معدنی: در فرآیند تصفیه آب، برخی از مواد معدنی مفید مانند کلسیم و منیزیم از آب حذف می‌شوند. این مواد معمولاً به آب طعم و کیفیت معتدل می‌دهند. در نتیجه، حذف این مواد معدنی ممکن است باعث تلخی آب تصفیه شده شود.

مواد شیمیایی تصفیه: برخی فرایندهای تصفیه آب شامل استفاده از مواد شیمیایی مانند کلر یا بیکربنات سدیم هستند. مصرف این مواد ممکن است در طعم آب تأثیر بگذارد و آن را تلخ کند. با این حال، اغلب این مواد در مقادیر بسیار کم استفاده می‌شوند و طعم تلخ به دلیل دیگر عوامل ممکن است.

نفوذ ذرات غیرمناسب: در برخی موارد، ذرات غیرمناسب مانند رس، خاک و ذرات آلی می‌توانند به طور ناخواسته در فرآیند تصفیه آب به آب نفوذ کنند. این ذرات ممکن است طعم و بوی تلخ یا نامطلوبی به آب بدهند.

ذخیره‌سازی نامناسب: نحوه ذخیره‌سازی آب تصفیه شده نیز می‌تواند تأثیری در طعم آن داشته باشد. در صورتی که آب به طور طولانی در ظروف غیرمناسب نگهداری شود، ممکن است ذوبان مواد غیرمناسب از ظروف به آب و نفوذ هوا به آب باعث تلخی یا بدبو شدن آن شود.

آلودگی در خطوط آب: خطوط آب شهری یا لوله‌های داخلی خانه ممکن است آلوده باشند و باعث تغییر در طعم آب تصفیه شده شوند. رسوبات، ذرات ریز، یا باکتری‌ها می‌توانند در خطوط آب حضور داشته باشند و طعم تلخ یا نامطلوبی به آب بدهند.

در هر صورت، اگر آب تصفیه شده تلخ یا بدبو است، ممکن است نیاز به بررسی و ارزیابی دستگاه تصفیه آب، فیلترها، خطوط آب و شرایط ذخیره‌سازی داشته باشید. همچنین، ممکن است با تولیدکننده دستگاه تماس بگدر پیام قبلی برخی از دلایل ممکن برای تلخی آب تصفیه شده را بررسی کردم. اما برخی عوامل دیگر نیز می‌توانند به تلخی آب تصفیه شده منجر شوند که عبارتند از:

تماس با لوله‌های فولادی: در صورتی که آب تصفیه شده در مسیر خطوط آب با لوله‌های فولادی تماس داشته باشد، ممکن است آهن و رسوبات آهنی به آب متصل شوند و طعم تلخی به آب دهند.

ذخیره سازی طولانی مدت: اگر آب تصفیه شده برای مدت زمان طولانی ذخیره شود، ممکن است باعث رشد باکتری‌ها و میکروارگانیسم‌ها شود که در نتیجه طعم تلخ و بدبویی به آب بدهند.

نفوذ مواد شیمیایی: در برخی موارد، مواد شیمیایی مانند بقایای شوینده‌ها، پلاستیک‌ها یا مواد ضدعفونی کننده‌های مورد استفاده در تصفیه آب ممکن است به آب نفوذ کنند و طعم تلخی را به آن بدهند.

حالا به صورت کلی بررسی دقیق تجهیزات تصفیه آب، خطوط آب، شرایط ذخیره سازی و مراجعه به تولیدکننده دستگاه تصفیه آب می‌تواند به شناسایی علت تلخی آب کمک کند. همچنین، استفاده از فیلترهای متناسب و نگهداری منظم دستگاه تصفیه آب و خطوط آب می‌تواند به کاهش تلخی آب کمک کند.

یکی از مواردی که می تواند این تلخی را برطرف کند استفاده از شیر میکس می باشد، با تنظیم صحیح این قطعه،مقداری از آب شهری با آب تصفیه شده مخلوط شده، سختی آب را بالا می برد و باعث می شود آب شیرین تری برای شما داشته باشد.
بعد از نصب دستگاه تصفیه آب تلخ بودن آب طبیعی می باشد و اصلا خطرناک و نگران کننده نیست، و به مرور زمان مذاق شماهم عادت می کند.و همان راهکار شیر میکس کاربردی می باشد، و توجه داشته باشید اگر خیلی شیر میکس موقع تنظیم بسته باشد، سختی آب بسیار کم میشود و تلخی بیشتری را به همراه دارد.

 

در سالیان قدیم که آب تهران، از چشمه های فعال و شیرین گرفته می شد و مشکل کم آبی نبود، آب تهران ازبهترین ، آب های لوله کشی موجود در جهان اسم برده شده.
به حدی که این جمله سر زبان ها افتاد (( هرکسی آب تهران بخوره دیگه برنمگیرده)) حتی زمانی که از شهرستان ها و یا قم ،اصفهان و یزد سفر میکردند، آب برای آن ها تلخ بوده است،چون به آب با املاح سنگین و شور عادت داشته اند که یکی دیگر از راهکار های بهتر شدن آب استفاده از فیلتر های قلیایی می باشد چون PH آب به حالت قلیایی درمی آید و طعم آب بهتر می شود.
حتما تصفیه آب را ۶ مرحله همراه بافیلتر مینرال و قلیایی خریداری کنید چرا که در دستگاه های ۵ مرحله ای تلخ شدن آب اسیدی شدن آب هم را به همراه دارد.

دسته بندی مقالات سایت
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما
سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت